Rodinné domy u Prahy nabízejí inteligentní domov a minimální nároky na energie

Pořízení si vlastního bydlení patří spolu se založením rodiny mezi nejdůležitější životní rozhodnutí. Proto jej neuspěchejte a vybírejte s rozmyslem.

Kde byste chtěli bydlet? V bytě, nebo rodinném domě? Ve městě, nebo na venkově? Plánujete rodinu? Pokud ano, jak velkou? A především, kolik můžete do svého bydlení investovat? Disponujete vlastními úsporami? Máte přislíbenou hypotéku? Věcí, které byste u tak velké investice, kterou vlastní bydlení rozhodně je, neměly opominout, je spousta. Důležité je vzít je v potaz všechny a žádnou neopomenout.

Bydlete úsporně!

Šetřit se musí. Dnes obzvláště. Slibné v tomto ohledu jsou tzv. pasivní neboli energeticky nenáročné rodinné domy, které do tří let vzniknou v žádané lokalitě Zelený Zlonín poblíž hlavní metropole. A ty se mohou stát vaším novým domovem. Cenově dostupným a především maximálně energeticky úsporným. Tato individuální výstavba rodinných domů je hned v několika ohledech výjimečná.

Pasivní domy Zlonín

Developerský projekt s týmž názvem (Zelený Zlonín) zahrnuje výstavbu unikátních domů slibující až devadesátiprocentní úsporu za energie. A to pouze s maximálně patnáctiprocentními vícenáklady na stavbu! Tato položka díky neustále se zvyšujícím cenám za energie může do budoucna znamenat znatelnou úsporu.

Maximálně inteligentní domov 

To umožňuje unikátní stavební technologie, jejímž výsledkem je stoprocentně inteligentní domov. Očekávat však můžete i velmi nízké náklady na vytápění, antialergenní prostředí, příjemné teploty v zimě i v létě eliminující teplotní rozdíly v místnostech se stálým přívodem čerstvého vzduchu bez průvanu. Zkrátka celkově vysoký standard bydlení a s ním spojenou vysokou hodnotou na trhu s nemovitosmi.

Novostavby u Prahy zaujmou na první pohled 

Tímto však výčet předností projektu zdaleka nekončí. Domy vás zaujmou i po architektonické stránce. Pro potenciální zájemce je přímo na stránkách společnosti (zelenyzlonin.cz) k dispozici profesionálně vypracovaná vizualizace projektu a na Youtube je pak ke zhlédnutí kvalitní videonahrávka, kterou rozhodně doporučujeme zhlédnout. Je totiž pravděpodobné, že bude nápomocna při vašem rozhodování. Více informací najdete pod odkazem pasivní domy u Prahy.

Podobné články