Úklid zahradního nářadí. Poradíme vychytávky, jak si usnadnit práci

Rádi se staráte o zahrádku nebo o prostor kolem vašeho domu, ale nevíte, jak si usnadnit uskladnění zahradního nářadí? Poradíme jednotlivé triky, se kterými to bude hračka.

Rychlý úklid drobných věcí

Dnes se do toho pustíme ve velkém stylu. Úklid nářadí vám zabere všeho všudy jedno odpoledne, a poté už vás celý život bude těšit pocit z dobře odvedené práce. Nejdříve se pusťte do úklidu drobných pomůcek, jak jsou nůžky na dřeviny, pilky a podobně. K tomuto účelu skvěle poslouží regál, který si můžete umístit kdekoliv v garáži. Úhledně se do něj vmístí také všechna zahradní hnojiva, netkané textilie a postřiky proti škůdcům. Výhodou je uložení mimo dosah dětí a skvělý přehled o všem, co v regálu je.

Hrábě, lopaty a rýče

Také se vám nelíbí, když jsou zahradní potřeby naskládány na jedné kopě, a navíc před tím, než cokoliv vytáhnete, ještě musíte přehrabovat ostatní zahradní náčiní? S tím je konec! Vyrobte si vlastnoručně pořadač a máte vystaráno. Ten nejjednodušší získáte přivrtáním kolmo postavené palety ke zdi. Vyrobit si ale můžete například také závěsný systém. Už víte, jaký systém se bude pro vás nejlépe hodit? Možná se vám již rozhostil po tváři blažený úsměv, když jste zjistili, že bude konečně uklizeno.

To největší nakonec

Potřebujete vhodně uskladnit křovinořez a další zahradní techniku? Využijte svou zručnost a vyrobte si dřevěný stojan, ve kterém bude možno tuto techniku uložit ve vodorovné poloze. Necítíte se dnes na další vlastnoruční výrobu? Opět využijte možnost kovového regálu, kde pohodlně umístíte přístroj tak, aby nedošlo k jeho poškození.

Jste s výsledkem spokojeni? Věříme, že jste se konečně dočkali vysněného pořádku v zahradním nářadí. Možná si nyní zahradnickou sezónu užijete ještě o něco více. Přejeme vám, ať vám nové úložné prostory skvěle slouží!

Podobné články